×

Programma

MS Talkshow

Ronde 1

Ronde 2

Partners

Informatie



Colofon

Uitgave van:
Nationaal MS Fonds

Mathenesserlaan 378
3023 HB Rotterdam

Telefoon: 010 - 591 98 39
Website: nationaalmsfonds.nl

Realisatie:
Nationaal MS Fonds
Onlineblad.nl - Ruud Slagmolen, Len Blonk

September 2019





Praktische informatie Nationale MS Dag

Handig om te weten!

Routebeschrijving & bereikbaarheid

Adres

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch

Kom je met de auto?

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch ligt vlakbij de snelweg A58 / A2. Het is ongeveer één uur rijden vanuit steden als Utrecht, Amsterdam en Antwerpen.

Parkeren

Het congrescentrum beschikt over 400 gratis parkeerplekken voor de deur.

Kom je per openbaar vervoer?

Vanaf ’s-Hertogenbosch CS is het ongeveer 10 minuten lopen. Neem op het NS-station uitgang Paleiskwartier/Brabanthallen en volg het bord ‘Brabanthallen’. Na ongeveer negen minuten zie je de toren van 1931 Congrescentrum. Onderaan deze toren bevindt zich de hoofdentree.

Pendelbussen

Vanaf de stationsuitgang Paleiskwartier/Brabanthallen rijden ook pendelbussen naar 1931 (en terug). Je vindt de opstapplek onderaan de trap aan jouw linkerhand. Doordat het pendelen even kan duren, raden we je aan om ruim op tijd te komen. In 1931 ontvang je tussen 09.00 en 10.00 uur een gratis kopje koffie (of thee).

Garderobe

Er is een ruime garderobe aanwezig. Een jas ophangen kost €1,-.

Toiletten

Op diverse locaties vind je toiletten. Bij de entree (ook een invalidentoilet), bij de garderobe en vanuit de cateringzaal kom je bij een derde ruime toiletgroep (ook hier een invalidentoilet).

Kinderopvang

Zoals elk jaar vangt een professionele kinderopvang kinderen tussen 2 en 12 jaar op. Je bent zelf verantwoordelijk voor de lunch van je kinderen.

Scootmobielen en rolstoelen te leen

Onze mobiliteitspartner Vegro zorgt voor de interne mobiliteit. Ze brengen je met de MaxMobiel van jouw auto naar de ingang (als je moeilijk ter been bent). Bij de ingang kun je van Vegro voor een dag een rolstoel of scootmobiel lenen. Daarvoor moet je je wel vooraf aanmelden! Dit kan bij de inschrijving.

Catering

Op het MS Motion cateringplein gaat het dit jaar allemaal net iets anders. In nauw overleg met neuroloog Leo Visser en MS-diëtiste Jelske Oosterhof hebben de cateringpartners een aanbod voor je samengesteld dat in lijn is met de actuele wetenschappelijke kennis over voeding voor mensen met MS. Je zal ervaren dat het allemaal erg lekker is. Je kunt bij meerdere uitgiftepunten genieten van heerlijke hapjes. Het eten en drinken reken je af met muntjes. Als je na afloop muntjes over hebt, kun je die weer inwisselen en ontvang je de kosten hiervoor retour.



Bekijk het programma
-->